Căminul de bătrâni Elena Doamna este situat la 12 km de București, în comuna Afumați, Județul Ilfov, într-un loc liniștit, departe de agitația urbana. Este un cămin modern, fiind conceput și dotat pentru a oferi un maxim de confort și siguranță pentru cei aflați în grija noastră.

Oferim servicii de cea mai bună calitate, la standarde occidentale. Scopul căminului nostru este acela de a crea o atmosferă caldă și liniștită pentru seniori, de a-i face pe aceștia să se simtă în sânul unei familii extinse, de a fi relaxați, îngrijiți și respectați. În cadrul căminului, rezidenții au posibilitatea să socializeze unii cu alții, decizia asupra modalității în care doresc să-și petreacă timpul fiind individuală.

Căminul de bătrâni Elena Doamna este amenajat cu scopul de a crea un cadru familial și plăcut pentru rezidenți, este dotat cu un living foarte spațios la nivelul parterului (80 mp) si un altul mai mic la etaj, ambele mobilate elegant cu canapele confortabile, măsuțe; am pus la dispoziția seniorilor toate instrumentele necesare relaxării, cărți, televizoare, diverse jocuri de societate, șah, remy, etc. Zona în care se servește masa a primit o atenție deosebită din partea noastră, este luminoasă și elegant mobilată, separată de livingul principal dar în imediata apropiere a acestuia, permite inclusiv socializarea în funcție de preferințele fiecărui rezident.

Regimul alimentar al rezidenților este stabilit în funcție de nevoile personale ale fiecăruia, de eventualele afecțiuni și, în măsura în care este posibil, de gusturile personale. În principal, mesele sunt în număr de cinci/zi, împărțite în trei mese principale și două gustări. Programul de masă poate fi adaptat în funcție de indicațiile medicale în scopul unei îngrijiri cat mai eficiente.

Bucătăria este dotată conform ultimelor standarde și respectă cu strictețe legislația în ceea ce privește siguranța alimentară. Circuitul alimentelor din căminul nostru este permanent monitorizat, inclusiv zona dedicată preparării mâncărurilor.

Clădirea este înconjurată de o curte generoasă (1500 mp) amenajată cu grijă astfel încât vegetația să fie generoasă în fiecare sezon, cu livadă și spații destinate relaxării. Ne dorim ca rezidenții să se simtă bine și în aer liber, astfel, am luat toate măsurile ca și în curte aceștia să se bucure de siguranță.

Căminul dispune de sală proprie de kinetoterapie, dotată cu aparatura medicală necesară recuperării. Toate procedurile sunt efectuate sub strict control de specialitate.

Vizitați-ne, vă așteptăm cu drag!